VÅRA BÄSTA KONCEPT I EN OCH SAMMA UNDERSÖKNING!

Nu erbjuder vi dig våra två absolut bästa tekniker i en och samma undersökning! B.I.G (Biometric Intelligent Glasses) som är en helt ny teknik, uteslutande baserat på dina och ditt ögas individuella egenskaper.
Med en biometrisk mätning av dina ögon så kan vi tillverka glasögonglas som till 100% är tillpassade för dig.

DNEye är en teknik som tar särskilt stor hänsyn till ditt ögas behov i skymmande och mörka miljöer, bl.a. vid bilkörning.
Vi på KlarSynt kombinerar nu dessa helt revolutionerande tekniker som även mäter ditt ögas insida på ett sätt som aldrig kunnat göras tidigare och med den absolut senaste tekniken med högsta noggrannhet. Resultatet av DNEyescanningen och B.I.G kommer inte bara att bidra till att du känner dig säkrare i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras.

Låt oss få bjuda dig på en kostnadsfri undersökning med vår högteknologiska ögonscanner, kombinerat med vår 3D synundersökning. Med dessa undersökningar utför vi den noggrannaste och mest exakta mätningen av dina ögon som antagligen någonsin utförts.

Kom in till oss eller ring på 040 19 24 10 (Ahlmansgatan 2) så berättar vi mer för dig.

TOM FORD, FRÅN SKISS TILL VERKLIGHET

Nedan ser du en kort film om hela skapandeprocessen hos Tom Ford.

Se filmen här!

STARTA HÖSTEN MED DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA

Höstterminen närmar sig och många barn och ungdomar ser med glädje och förväntan fram mot skolstarten.

Om ditt barn har nedsatt syn kan det bidra till att barnet har svårt att hålla sig alert och följa med på lektionerna, utan istället bidrar det till att de lätt blir trötta och att de kan missa viktig information. Men om du istället säkerställer att ditt barn har rätt glasögon eller kontaktlinser med korrekt styrka. Då skapar du de bästa förutsättningarna för ett effektivt lärande.

Ditt barns bågar ska både vara moderna och passa just ditt barns personliga stil, men de ska även vara bekväma så att de kan bäras under hela skoltiden, såväl på lektionen som på rasterna.

Idag har barn och unga har rätt till bidrag (Landstingsbidraget) för glasögon och kontaktlinser från att de fyller 8 år till året de fyller 19 år.

Ring oss (040 19 24 10) så berättar vi gärna mer för dig om både landstingsbidraget och hur vi på bästa sätt kan säkerställa att ditt barn får möjligheterna till sina bästa synupplevelser.

Sitter du framför en skärm?

Det digitala livet är tufft för ögonen. Vi har glas och kontaktlinser som är anpassade för din digitala livsstil. De skyddar dina ögon från överansträngning när du använder dator, surfplatta eller mobil. Fråga din optiker för mer information. Visste du att vår blinkfrekvens minskar ordentligt när vi sitter framför en skärm jämfört med vår normala blinkfrekvens ? Det gör att vi kan uppleva att vi har torra ögon.

Kom in till oss eller ring på 040 19 24 10 (Ahlmansgatan 2) så berättar vi mer för dig.

Vi på KlarSynt är ett litet och personligt företag och vill tacka dig för ditt förtroende.

Varje kund är viktig för oss och ska alltid få vår fulla uppmärksamhet och kunna känna sig trygg hos oss. Som kund till oss på KlarSynt ska du alltid kunna känna dig trygg och veta att din hälsa, syn och välmående är vår främsta prioritering.

Vi välkomnar eventuella frågor från dig och besvarar dem gärna på 040 – 19 24 10

Med vänliga hälsningar
Din optiker, Michael Wik

Michael Wik
Michael Wik

Använd alltid 100% av din synpotential

Vår kund Ewa har genomgått undersökning med vår högteknologiska ögonscanner och DNEye-tekniken.
Resultatet av DNEyescanningen kommer inte bara att bidra till att du ser bättre i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras.

-”Jag hade förväntat mig att min syn skulle bli skarpare och bättre men att det skulle bli så här bra, det kunde jag inte drömma om ens.”

-”Jag är otroligt nöjd och det känns som jag ser hela världen med nya ögon.
Detta skulle jag vilja tipsa andra om att prova också!”

Eva, Malmö